Yachting in Greece complete guide with information on YACHT CHARTERING, BOAT IMPORTERS, YACHT BROKERAGE, PUBLICATIONS, MARINAS, ENGINES, ELECTRONICS, MANUFACTURERS, SUPPLIERS, TEAK FURNITURE, SAFETY EQUIPMENT, FISHING, ACCESSORIES, VARIOUS, DIVING, RESTAURANTS, INFLATABLE BOATS,

YACHT CHARTERING
BOAT IMPORTERS
YACHT BROKERAGE
PUBLICATIONS
MARINAS
ENGINES
ELECTRONICS
MANUFACTURERS
SUPPLIERS
TEAK FURNITURE
SAFETY EQUIPMENT
FISHING
ACCESSORIES
VARIOUS
DIVING
RESTAURANTS
INFLATABLE BOATS



REGIONS
INTRESTING
PHOTO GALLERY
NAUTICAL CHARTS
MARINAS
NEWS
E-CARDS
MAILING LIST
SEARCH
ABOUT US
LINKS


NEWS



ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ 2003
22-30 Nov 2003


Ανατολικός Αερολιμένας Αθηνών

Προ των πυλών βρίσκεται η μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα και μία από τις σπουδαιότερες στην Ευρώπη για το χώρο των σκαφών και των παρελκομένων προϊόντων και υπηρεσιών. Το 25ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών θα φιλοξενήσει τον κόσμο της θάλασσας από τις 22 έως τις 30 Νοεμβρίου 2003 στον εκθεσιακό χώρο του Ανατολικού Αερολιμένα Αθηνών. Στην έκθεση συμμετέχουν όλοι οι κορυφαίοι κατασκευαστές και εισαγωγείς σκαφών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα επιδείξουν τα νέα τους μοντέλα και πολλά ακόμα προϊόντα που απευθύνονται όχι μόνο στους επαγγελματίες του χώρου αλλά και στους λάτρεις της θάλασσας και των θαλάσσιων σπορ. Με επίκεντρο τα σκάφη παντός τύπου (Ιστιοπλοϊκά, Cruiser, Φουσκωτά, Ταχύπλοα κλπ.) η έκθεση επεκτείνεται σε: μηχανές θαλάσσης, εξοπλισμό και εξαρτήματα σκαφών, ναυτιλιακά όργανα και υλικά ναυπήγησης, χρώματα - μονωτικά και λιπαντικά, σωστικά σκάφη και τρέϊλερ, είδη πυρασφάλειας, συνεργεία σκαφών και μηχανών, καταδυτικές εργασίες, θαλάσσιο σκι, εξοπλισμό windsurf, καταδυτικό εξοπλισμό, είδη αλιείας και κλαδικές εκδόσεις. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες προωθητικές εκδηλώσεις όπως, επίσημα εγκαίνια από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, συνεδριακές ημερίδες και παρουσιάσεις από τους εκθέτες, επιμορφωτικές επισκέψεις σχολείων, Ι.Ε.Κ. και Τ.Ε.Ι., ενημερωτικά σεμινάρια Ναυαγοσωστικής, Διασωστικής και πρώτων βοηθειών κ.α.

Ελάτε να γνωρίσετε τον κόσμο του σκάφους και της θάλασσας. Η κορυφαία εκδήλωση της χρονιάς από τους επαγγελματίες του κλάδου των σκαφών αναψυχής. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε όλα τα νέα προιόντα για το σκάφος και τη θάλασσα και να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις του κλάδου και της τεχνολογίας του.

Author : www.travelling-greece.com





Yachting in Greece complete guide with information on